جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 336357
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1401 - 13:29

    کشف ۴ میلیون مواد محترقه/ دستگیری ۱۲۴ نفر

    فرمانده انتظامی تهران بزرگ تا به امروز با بیان اینکه بیش از ۴ میلیون قطعه موادمحترقه پرخطر قاچاق کشف شده است، گفت: البته به کارخانه‌های داخلی که مواد محترقه کم‌خطر تولید کردند اجازه توزیع داده شد.

    کشف ۴ میلیون مواد محترقه/ دستگیری ۱۲۴ نفر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در تلاش هستیم تا مردم شاهد افزایش احساس امنیت، کاهش جرایم و کوتاه کردن فاصله بین وقوع و کشفیات باشند که در نهایت پلیس شاهد رضایتمندی‌ مردم باشد.

    وی با اشاره به اینکه نگاه فرمانده کل انتظامی به چهارشنبه پایان سال یک نگاه اجتماعی است، افزود: اقدامات پلیس در تهران در راستای مقابله با افرادی که موادمحترقه را قاچاق می‌کنند و یا اقدام به تهیه و توزیع موادمحترقه پرخطر می‌کنند، بوده است تا بتوانیم چهارشنبه پایان سال کم‌خطری را تجربه کنیم.

    محمدیان گفت: حدود 80 تن از مواد اولیه ساخت موادمحترقه پرخطر را کشف و توقیف کردیم و همچنین در مکان‌های دیگر 9 تن مواد اولیه دیگر کشف شد.

    فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه بیش از 4 میلیون قطعه موادمحترقه پرخطر قاچاق کشف شده است، گفت: البته به کارخانه‌های داخلی که مواد محترقه کم‌خطر تولید کردند اجازه توزیع داده شد.

    وی با بیان اینکه جلوگیری از مسدود شدن معابر و حفظ سلامتی شهروندان از اولویت پلیس در مراسم چهارشنبه پایان سال است، گفت: با کشف این تعداد از موادمحترقه 5 میلیون صدای انفجار از شهر کم شده است.

    محمدیان با بیان اینکه ارزش ریالی موادمحترقه قاچاق بیش از 15 میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: تا به این لحظه 124 نفر در ارتباط با ورود موادمحترقه قاچاق دستگیر شدند و 17 انبار پلمب شده است.

    فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه برگزاری مراسمات خانوادگی ممنوع نیست، گفت: اگر در چهارشنبه پایان سال وسیله نقلیه فردی توقیف شود تا پایان فروردین ماه و اگر کسی دستگیر شود تا پایان 13 فروردین مهمان پلیس هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما